Strength

Ca

Strength

Puterea vine din interior ! Descoperă un ajutor zilnic în varianta albastră, cu gust de lămâie și lychee.
vitamin aqua Ca este fortificată cu Calciu și cu o selecție de alte vitamine esențiale pentru organismul uman: vitamina D, niacină, acid pantotenic, vitamina B6, tiamină, acid folic, vitamina B12

Strength calories

Îndulcirea vitamin aqua în toate variantele disponibile este exclusiv naturală. Mai mult, utilizarea extractului de stevie a permis un conținut scăzut în calorii datorită proprietăților excepționale ale plantei stevia care este lipsită de calorii și carbohidrați.

Datorită aportului de vitamine și minerale, a conținutului scăzut în calorii alături de combinațiile interesante de arome folosite, vitamin aqua se constituie într-unul din cele mai benefice și funcționale produse, alternativa ideală la băuturile răcoritoare obișnuite.

Transparența în informarea consumatorului este unul dintre principiile esențiale ce a stat la baza conceperii vitamin aqua. Nu ezitați în a compara etichetele produselor înainte de a le consuma !

logos

Ca

https://www.vitaminaqua.ro/img/products/Ca tabel nutritional ro

Bucură-te de acest produs ca parte a unui stil de viață sănătos și a unei alimentații echilibrate !

Merlin's îți aduce vitaminele și mineralele de care ai nevoie zilnic, îmbuteliate sub forma unei băuturi răcoritoare. Mărește-ți rezistența cu Calciu care este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos, pentru menținerea sănătății dinților, la o neurotransmisie normală, la funcționarea normală a sistemului muscular și contribuie la procesul de diviziune și de diferențiere celulară.

Drink your vitamins !