informații

Lumea e în perpetuă schimbare. Dar nevoia de a exprima ceea ce credem sau visăm a rămas o constantă a naturii noastre. Unii preferă gustul, senzația, alții caută experiențe generatoare de amintiri. Dar cu toții ne dorim o viață cât mai sănătoasă, cu ceva în plus și multă energie pentru aventurile care ne așteaptă !

Misiunea noastră

Misiunea pe care ne-am asumat-o încă de la început a fost ca noi toți, cei care am căutat să găsim o alternativă sănătoasă la băuturile răcoritoare obișnuite, să descoperim împreună în Merlin's vitamin aqua un produs realizat cu știință, pasiune, design unic și atenție la detalii. Am urmărit să facem prin consumul zilnic de vitamine și minerale o experiență plăcută și la îndemână. Și acesta e doar începutul !

Fondat Lucky no.7 - 07/07/2015

vitamin aqua - Produsul

Apă, vitamine, minerale, combinații interesante de arome, 30% stevie (îndulcitor natural cu 0% calorii, folosit în industria alimentară premium). Pe toate le descoperi în Merlin's vitamin aqua !

Cu 5 sortimente care să îți pună personalitatea în evidență
Mg balance, Ca strength, Zn function, C+ immunity și B12 focus
Merlin's vitamin aqua îți aduce într-o formă creativă 5 combinații speciale de arome, în care găsești aportul de vitamine și minerale de care ai nevoie în fiecare zi.Dimineața în mașină în drum spre locul de muncă, la școală, în vacanțe, în pauzele dintre mail-uri, când petreci, la apus, când simți nevoia de revigorare, la ski sau la o tură cu bicicleta, unul dintre cele 5 sortimente disponibile va răspunde cu siguranță nevoii resimțite într-un anumit moment al zilei, indiferent de anotimp.Ia-ți doza de originalitate și îndrăznește să fii diferit într-un mod sănătos ! #vitaminaquaTime to ...
Drink your vitamins !
vitamin aqua - Proiectul

word cloud ro