Immunity

C+

Immunity

Sistemul tău imunitar are mereu nevoie de întăriri ! Ai acum la îndemână varianta portocalie cu gust de ananas și fructul pasiunii. vitamin aqua C+ este fortificată cu Vitamina C și cu o selecție de alte vitamine esențiale pentru organismul uman: niacină, acid pantotenic, vitamina B6, tiamină, vitamina B12, acid folic, biotină

Immunity calories

Îndulcirea vitamin aqua în toate variantele disponibile este exclusiv naturală. Mai mult, utilizarea extractului de stevie a permis un conținut scăzut în calorii datorită proprietăților excepționale ale plantei stevia care este lipsită de calorii și carbohidrați.

Datorită aportului de vitamine și minerale, a conținutului scăzut în calorii alături de combinațiile interesante de arome folosite, vitamin aqua se constituie într-unul din cele mai benefice și funcționale produse, alternativa ideală la băuturile răcoritoare obișnuite.

Transparența în informarea consumatorului este unul dintre principiile esențiale ce a stat la baza conceperii vitamin aqua. Nu ezitați în a compara etichetele produselor înainte de a le consuma !

logos

C+

https://www.vitaminaqua.ro/img/products/C tabel nutritional ro

Bucură-te de acest produs ca parte a unui stil de viață sănătos și a unei alimentații echilibrate !

Merlin's îți aduce vitaminele și mineralele de care ai nevoie zilnic, îmbuteliate sub forma unei băuturi răcoritoare. Crește-ți imunitatea cu Vitamina C care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos și la reducerea oboselii și extenuării.

Drink your vitamins !