Function

Zn

Function

Funcționarea normală a organismului tău depinde de tine ! Varianta roz cu aromă de fruit punch îți asigură o parte din necesarul zilnic de nutrienți. vitamin aqua Zn este fortificată cu Zinc și cu o selecție de alte vitamine esențiale pentru organismul uman: vitamina B6, acid pantotenic, tiamină, niacină, vitamina B12, acid folic

Function calories

Îndulcirea vitamin aqua în toate variantele disponibile este exclusiv naturală. Mai mult, utilizarea extractului de stevie a permis un conținut scăzut în calorii datorită proprietăților excepționale ale plantei stevia care este lipsită de calorii și carbohidrați.

Datorită aportului de vitamine și minerale, a conținutului scăzut în calorii alături de combinațiile interesante de arome folosite, vitamin aqua se constituie într-unul din cele mai benefice și funcționale produse, alternativa ideală la băuturile răcoritoare obișnuite.

Transparența în informarea consumatorului este unul dintre principiile esențiale ce a stat la baza conceperii vitamin aqua. Nu ezitați în a compara etichetele produselor înainte de a le consuma !

logos

Zn

https://www.vitaminaqua.ro/img/products/Zn tabel nutritional ro

Bucură-te de acest produs ca parte a unui stil de viață sănătos și a unei alimentații echilibrate !

Merlin's îți aduce vitaminele și mineralele de care ai nevoie zilnic, îmbuteliate sub forma unei băuturi răcoritoare. Îmbunătățește-ți funcțiile cu Zinc care contribuie la funcția cognitivă normală, la metabolismul normal al carbohidraților, la metabolismul normal al macronutrienților, la sinteza normală a proteinelor și de asemenea contribuie la menținerea vederii normale.

Drink your vitamins !