Focus

B12

Focus

Pentru concentrare si atenție ! Găsește în varianta roșie cu gust de mere și zmeură susținerea de care ai nevoie zi de zi. vitamin aqua B12 este fortificată cu Vitamina B12 și cu o selecție de alte vitamine esențiale pentru organismul uman: niacină, acid pantotenic, vitamina B6, tiamină, acid folic

Focus calories

Îndulcirea vitamin aqua în toate variantele disponibile este exclusiv naturală. Mai mult, utilizarea extractului de stevie a permis un conținut scăzut în calorii datorită proprietăților excepționale ale plantei stevia care este lipsită de calorii și carbohidrați.

Datorită aportului de vitamine și minerale, a conținutului scăzut în calorii alături de combinațiile interesante de arome folosite, vitamin aqua se constituie într-unul din cele mai benefice și funcționale produse, alternativa ideală la băuturile răcoritoare obișnuite.

Transparența în informarea consumatorului este unul dintre principiile esențiale ce a stat la baza conceperii vitamin aqua. Nu ezitați în a compara etichetele produselor înainte de a le consuma !

logos

B12

https://www.vitaminaqua.ro/img/products/B12 tabel nutritional ro

Bucură-te de acest produs ca parte a unui stil de viață sănătos și a unei alimentații echilibrate !

Merlin's îți aduce vitaminele și mineralele de care ai nevoie zilnic, îmbuteliate sub forma unei băuturi răcoritoare. Concentrează-te cu Vitamina B12 care contribuie la formarea normală a globulelor roșii, la menținerea sănătății psihice, la funcționarea normală a sistemului nervos și la procesul de diviziune celulară.

Drink your vitamins !