Balance

Mg

Balance

Echilibrul interior este esențial ! Găsește în varianta mov și combinația de arome pere și afine un sprijin la îndemână. vitamin aqua Mg este fortificată cu Magneziu și cu o selecție de alte vitamine esențiale pentru organismul uman: vitamina B6, niacină, acid pantotenic, tiamină, acid folic, vitamina B12

Balance calories

Îndulcirea vitamin aqua în toate variantele disponibile este exclusiv naturală. Mai mult, utilizarea extractului de stevie a permis un conținut scăzut în calorii datorită proprietăților excepționale ale plantei stevia care este lipsită de calorii și carbohidrați.

Datorită aportului de vitamine și minerale, a conținutului scăzut în calorii alături de combinațiile interesante de arome folosite, vitamin aqua se constituie într-unul din cele mai benefice și funcționale produse, alternativa ideală la băuturile răcoritoare obișnuite.

Transparența în informarea consumatorului este unul dintre principiile esențiale ce a stat la baza conceperii vitamin aqua. Nu ezitați în a compara etichetele produselor înainte de a le consuma !

logos

Mg

https://www.vitaminaqua.ro/img/products/Mg tabel nutritional ro

Bucură-te de acest produs ca parte a unui stil de viață sănătos și a unei alimentații echilibrate !

Merlin's îți aduce vitaminele și mineralele de care ai nevoie zilnic, îmbuteliate sub forma unei băuturi răcoritoare. Menține-ți echilibrul cu Magneziu care contribuie la echilibrul electrolitic, la funcționarea normală a sistemului muscular, la reducerea oboselii și extenuării și la menținerea sănătății psihice.

Drink your vitamins !